Форум "Време за бебе" се завръща на живо

Форум "Време за бебе" се завръща на живо след 2 онлайн издания и най-голямата българска тъканна банка „Биорегенерация“ ще  бъде партньор на осмото издание на събитието. То ще се проведе  в Интер Експо Център на 1 и 2 април. Организаторите от списание "Кенгуру" са подготвили много и интересни инициативи за посетителите на изложението. Те ще получат безценни съвети под формата на лекции от изявени специалисти в областта на бременността, раждането и грижите за бебето. Сред тях е и административният директор на ТБ „Биорегенерация“ г-жа Мая Стоева, която на 1 април от 10:30 часа не на шега ще отговаря на неудобни въпроси, свързани със съхранението на стволовите клетки. Кои са останалите лектори и какви ще бъдат темите вижте в програмата на https://babytime.bg/bg/2023/nachalo

Освен с полезна информация и срещи с изявени специалисти, организаторите на Форум "Време за бебе" ще ви зарадват с томболи с атрактивни подаръци в края на всеки от двата дни от събитието. 

Тъканна банка „Биорегенерация“ ще подари на една двойка бъдещи родители ваучер за 3000 лв. отстъпка при сключване на договор за съхраняване на стволови клетки, както и рекламни подаръци.

Не пропускайте да отбележите в календара си първите два дни на април и заповядайте в Интер Експо Център. Входът е свободен, но поради ограничение в местата е необходима регистрация на http://babytime.bg/bg/2023/registraciq.


 

Други новини

Top