"Биорегенерация" подкрепя кампанията „Повече българчета за България 2024“

Имаме огромното удоволствие отново да подкрепим кампанията „Повече българчета за България“ на радио "Витоша". И тази година най-голямата българска тъканна банка „Биорегенерация“ ще дари на една записана за участие двойка, която очаква детенце, безплатна процедура "Биосел" за 20-годишно съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв. При настъпване на раждането посветен екип на банката ще вземе биологичния материал, независимо в кой град и в коя болница родителите ще изберат да посрещнат своята рожба.

През 2024 година кампанията на радио „Витоша“ е посветена на Доверието и отново ще бъде в подкрепа на българските семейства, които мечтаят за бебче, вече го очакват или имат детенце, на което искат да осигурят усмихнато и щастливо детство. Всички, които желаят да участват, могат да се запишат до 12:00 ч. на 30 март на сайта на радиото: radiovitosha.com

Печелившите ще бъдат изтеглени официално на 1 април в ефира на предаването „Тройка на разсъмване“.

За втора по ред година кампанията „Повече българчета за България“ има и още един фокус – подкрепа за най-крехките – семействата на деца, които се нуждаят от медицински грижи и медицинска храна всеки ден. Как да се включите в дарителската инициатива, научете на:

https://www.radiovitosha.com/news/4266/kampanija-poveche-bylgarcheta-za-bylgarija-2024   


 

Други новини

Top